OM OS

Aalborg IMU – Indre Missions Ungdom i Aalborg

Meningen med livet, indhold i tilværelsen, livets store spørgsmål, Gud. Alt sammen emner der, på den ene eller anden måde er relevante for unge i dag, og derfor værd at fokusere på. Dette fokus har vi i Aalborg IMU med udgangspunkt i en evangelisk-luthersk kristendom tilknyttet Den Danske Folkekirke. Vi ønsker at hjælpe hinanden og andre til at finde og fastholde et godt fundament, et fundament der bygger på det eneste holdbare, nemlig Jesus og troen på ham.

I en tid hvor ultimative sandheder ikke ligefrem er populære, er vi ikke bange for at proklamere, at Guds ord for os rent faktisk er den eneste sandhed. Vi tror, og ikke bare tror, men er overbeviste om, at der er liv efter døden, og at alle mennesker dér vil blive stillet til regnskab. Ikke til regnskab for om man har levet et godt og fromt liv, men til regnskab for om man har ønsket at tilhøre Jesus eller ej.

I Aalborg IMU er vi langt fra et fællesskab af perfekte mennesker. Vi ønsker at give plads til tvivl, frustrationer og det er helt acceptabelt at stille spørgsmål ved og til troen. Derfor er det helt legalt at være en del af Aalborg IMU, selvom man ikke er afklaret med troen, men blot har lyst, at høre mere.

Udover ønsket om at lære mere om livet med Gud og troen på ham vægter vi et godt fællesskab højt. Det er vores klare ambition, at det skal være rart, at være en del af Aalborg IMU, og at alle skal føle sig velkomne. Derfor har vi ofte diverse forskellige sociale arrangementer, som sport, hygge, lejr osv. I Aalborg IMU er man ikke blot tilhører men deltager, og vi ønsker at skabe et inkluderende fællesskab med plads til alle. Det kan lyde som en floskel, men er ikke desto mindre, hvad vi aktivt forsøger. I Aalborg IMU ønsker vi derfor et godt socialt fællesskab som rammen omkring det at lære mere om Gud, livet og troen på ham.

Vi vil hermed gerne indbyde dig til at være en del af vores fællesskab, eller blot komme en aften og se lidt mere om, hvad vi i Aalborg IMU står for. Først og fremmest kan du naturligvis se dig lidt omkring her på siden, og du er også velkommen til at kontakte et af medlemmerne i udvalget for Aalborg IMU, for at høre mere.

Jesus er vejen, sandheden og livet – Velkommen i Aalborg IMU!

Kontakt formand Andreas Ellegaard Svendsen – aalborg@imu.dk – for yderligere info.